Nu permiteți suferinței emoționale să vă afecteze! Depășiți-o și mergeți mai departe!

278
Nu permiteți suferinței emoționale să vă afecteze! Depășiți-o și mergeți mai departe! - suferinta2-1655820219.jpg

Articole de la același autor

Treceți printr-o perioadă mai dificilă? Chiar și așa, nu trebuie să permiteți suferinței emoționale să vă afecteze prea tare, ci trebuie s-o depășiți și să mergeți mai departe. Cum puteți, însă, depăși această stare? Cel mai bun mod de a o învinge, sunt de părere specialiștii, este s-o înfruntați direct. Unul dintre cele mai bune trucuri pentru a depăși suferința emoțională constă în a fi cinstit. Poate vă gândiți că asemenea sinceritate lasă impresia că tânjiți după mila celorlalți, dar fiind sinceri cu oamenii din jurul vostru și recunoscând ce simțiți cu adevărat vă va ajuta să realizați că suferiți. 


Așadar, în loc să evitați emoțiile, acceptați-le. Apoi, suferința pe care o experimentați ar putea avea o origine care nu vă este clară. Din ce cauză au survenit aceste emoții negative? Cum vă simțiți acum? Ce măsuri ați luat pentru a o combate? Poate este vorba despre o traumă sau pierderea unei ființe dragi, pe care încă nu ați reușit s-o depășiți. Tocmai de aceea, rostirea cuvintelor de încurajare este necesară pentru a depăși suferința emoțională.
 

Astfel, după ce veți deveni capabil să învingeți suferința emoțională și veți privi înapoi, cel mai probabil o să realizați cât de prost v-ați tratat. Poate ați rostit expresii precum: „Sunt fără valoare”, „Toți ceilalți sunt mai buni decât mine”, „Sunt un prost”. Asemenea expresii nu vă sunt de niciun ajutor. Din păcate, atunci când oamenii trec prin momente grele, au tendința să devină criticii lor cei mai aspri, or această tendință provoacă depresie și agonie, intensificându-vă suferința. Aşadar, este important să aveţi grijă de voi și să vă trataţi cu respect. Este adevărat, uneori perioadele sumbre vă fac să vreţi să fiţi singuri, nu aveţi chef de nimeni, însă, deși sunteţi atât de concentrat pe propria suferință, este important să fiţi conștienţi și de oamenii care vă sunt alături şi să vă reveniţi



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce suferințe aduce copiilor obezitatea
Pagina a fost generata in 0.4543 secunde