Operații de șold și genunchi fără anestezie, la Constanța

1366
Operații de șold și genunchi  fără anestezie, la Constanța - operatiidesolddreugenrubelidrtom-1411742893.jpg

Articole de la același autor

Constanța a fost, pentru câteva zile, gazda conferinței naționale de ortopedie și traumatologie, eveniment dedicat celor mai noi metode de tratament ce sunt utilizate și la Constanța.

La eveniment au fost prezenți și dr. Toma Cucu și Eugen Rubeli, medici primari ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Privat "Ovidius Clinical Hospital".

"Constanța, prin evoluția metodelor utilizate în patologia chirurgicală ortopedică, se înscrie cu succes în lista orașelor care tratează cazuri dintre cele mai complexe, de la endo-protezare la artroscopii. Pe de altă parte, împreună cu dr. Rubeli am realizat operații cu o rată de succes foarte crescută și cu foarte puține complicații post-operatorii.

Mai mult decât atât, la spital putem utiliza un tip de anestezie care se numește anestezie de conducere și care este folosită cu succes în cazul vârstnicilor care au nevoie de protezare, dar care suferă de probleme care ar împiedica, în mod normal, o interven-ție chirurgicală.

Este o metodă care permite operația acestor pacienți fără a-i pune în pericol. Practic, pacientul este treaz și poate sta de vorbă cu medicul în timpul operației. Din păcate, a crescut în ultimii ani și numărul copiilor care au nevoie de intervenții chirurgicale și care ajung la noi în faze avansate ale bolii, cu multiple complicații. Acest lucru, însă, nu ne-a împiedicat să ducem la bun sfârșit operațiile și să le redăm sănătatea", a precizat dr. Toma Cucu, medic primar ortopedie trau-matologie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1474 secunde