Pasta din banane coapte și avocado, ideală pentru călcâiele crăpate

125
Pasta din banane coapte și avocado, ideală pentru călcâiele crăpate - calcaie-1669127515.jpg

Articole de la același autor

De obicei, călcâiele crăpate sunt rezultatul uscăciunii. Tocmai de aceea, trebuie să acordaţi o mai mare atenţie îngrijirii picioarelor, pentru a preveni apariţia acestei probleme. În acelaşi timp, călcâiele crăpate sunt şi un semn al lipsei de îngrijire a picioarelor, un simptom al deshidratării și nu numai. Din fericire, susţin specialiştii, există tratamente naturiste pentru remedierea acestei situaţii. Această problemă se caracterizează prin faptul că afectează mai ales stratul exterior al pielii, deși uneori poate pătrunde adânc în derm și provoacă dureri intense. Cel mai des, apare atunci când pielea din jurul călcâielor se usucă, nu este hidratată corespunzător și este supusă presiunii. În cazuri minore, această problemă poate indica și o deficiență de zinc și acizi grași omega-3. Indiferent de cauza călcâielor crăpate, acestea sunt adesea inestetice și, în unele cazuri, chiar dureroase. 


Ca urmare, utilizarea uleiurilor vegetale (cum ar fi uleiul de cocos, migdale sau argan) poate ajuta la hidratarea pielii. De exemplu, utilizați o cantitate generoasă de ulei de cocos sau ulei de măsline pentru a hidrata în profunzime pielea uscată de pe călcâie. Totodată, este indicat să purtați șosete de bumbac toată noaptea, astfel încât uleiul să acționeze în timp ce dormiți, după care vă spălați dimineața și repetați tratamentul în fiecare zi. De asemenea, masca pe bază de banane și avocado ajută la hidratarea pielii, catifelează și îmbunătățește vizibil aspectul călcâielor crăpate.

Trebuie doar să pregătiți o pastă dintr-o banană coaptă și avocado. Aplicați acest amestec pe pielea călcâielor crăpate, lăsați-l să acționeze o jumătate de oră și clătiți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Octombrie 2013
Stire din Sănătate : Ce nu știai despre banane
Pagina a fost generata in 0.717 secunde