Dieta cu banane. De ce o preferă japonezii?

411
Dieta cu banane. De ce o preferă japonezii? - dietabanane3mart-1393856126.jpg
Fiecare dietă are reguli care te ajută să îți organizezi mesele și să mănânci mai sănătos sau mai echilibrat, însă nu există o cură de slăbire valabilă pentru toți, deoarece avem metabolisme diferite. Totuși, dieta cu banane la mic dejun, numită și Morning Banană Diet, promite rezultate palpabile fără efecte secundare. Potrivit Elle.ro, rezultatele sunt direct proporționale cu respectarea câtorva reguli:


Mănâncă o banană la micul dejun. Poți mânca mai mult de o banană dimineața, dar nu trebuie să exagerezi până când te simți prea plină. De exemplu, inventatorul dietei mânca patru banane mici, obicei existent în Filipine sau în Egipt.


Savurează banane crude, la temperatura camerei. Dacă încă îți este foame la 15-30 de minute după consumarea bananelor, poți suplimenta micul dejun cu alte alimente. Japonezul care a inventat dieta consuma orez cam de vreo 200 de calorii, la jumătate de oră după micul dejun. 


Mănâncă normal la prânz și la cină. Cina trebuie luată până la ora 20,00. Nu există limite pentru alimentele și cantitățile care trebuie consumate la celelalte mese, însă poți găsi un substitut pentru mâncărurile prăjite dacă îți dorești rezultate rapide. Dar faptul că te-ai hotărât să ții o dietă ar trebui să te facă mai atentă cu alegerile alimentare. Însă renunță la regulile stricte pentru a evita senzația de privare.Totuși, trebuie să te abții de la deșert. Altă regulă este ca, în timpul meselor, să mănânci până îți simți stomacul plin, dar nu foarte plin. Nutriționiștii americani definesc acest nivel de sațietate șapte, pe o scară de la unu la zece. După cum zice proverbul japonez: "Un stomac plin 80% nu are nevoie de doctor!". 


Bea doar apă. SingurA băutură permisă în cadrul acestei diete e apA minerală sau filtrată. ApA trebuie să fie la temperatura camerei, nu rece sau caldă și trebuie sorbită încet. Nu există o cantitate de apă predefinită, dar nu trebuie băută în exces. În afară meselor poți consuma ceai, cafea, suc fără zahăr, însă, preferabil ar fi să consumi numai apă. La ocazii sociale, poți bea bere sau vin.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Diverse : Zahărul ne îmbătrânește?
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Diverse : Vin sau bere?
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Diverse : Carbohidrații, prieteni sau dușmani?
Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Diverse : Gustări sănătoase
Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : De ce e bine să mâncăm morcovi
Marţi, 18 Februarie 2014
Stire din Diverse : Nu poți să slăbești? Iată de ce!
Pagina a fost generata in 1.6938 secunde