Prea mulți mici și friptură? Iată cum să îți ajuți fierea și ficatul să își revină

672
2
Prea mulți mici și friptură? Iată cum să îți ajuți fierea și ficatul să își revină - remediipentrudetoxifierea-1398879798.jpg

Articole de la același autor

Deși medicii recomandă prudență atât în alimentație, dar și în ceea ce privește consumul de alcool, în fiecare an, sute de constănțeni ajung la camera de gardă din cauza exceselor. De aceea, orga-nismul resimte aceste excese, mai ales prin sistemul digestiv, astfel că pot apărea crizele de pancreatită sau ficat. 


Un mod foarte simplu de a ne detoxifia ficatul este să bem apă călduță cu lămâie, în fiecare dimineață. Aceasta se consumă fără adaos de zahăr și, în ge-neral, se consumă cu apă plată, pentru a reduce hiperaciditatea din stomac. 


O altă problemă cu care ne putem confrunta în perioada următoare din cauza alimentației excesive este pancreatita acută, boală care apare în urma consumului excesiv de alcool sau de medicamente ori a unei diete bogate în proteine și grăsimi. Dacă suferiți de un episod acut de pancreatită, urmăriți să vă odihniți și să beți multe lichide.


Eliminați din alimentație zahărul, alcoolul, mân-carea prăjită, uleiurile rafinate și, în general, toate alimentele rafinate, aditivii, margarina și băuturile cu îndulcitori artificiali. Con-sumați cât mai multe fructe și legume și sucuri naturale preparate în casă. 


Pentru a reduce aceste simptome, puteți recurge și la tratamente pe bază de plante, cum sunt Bilicolul sau Digestimul, pilule care ajută în cazul stărilor de greață, al balonărilor, al lipsei poftei de mâncare și al digerării alimentelor după mese mai copioase.


Comentează știrea

Read More Here
6 iunie 2014
Read More Here

ecigarettes Stiri Sănătate : Prea mulți mici și friptură? Iată cum să îți ajuți fierea și ficatul să își revină | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read More Here http://letterlinks.highscope.org/dekang-e-liquid-50ml/searching-for-the-right-esmoke-kits.asp

check out your url
8 iunie 2014
check out your url

e cig batteries Stiri Sănătate : Prea mulți mici și friptură? Iată cum să îți ajuți fierea și ficatul să își revină | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online check out your url http://hcoproperties.com/hangsen-e-liquid-flavors/buying-from-a-reputable-e-liquids-retailer.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2668 secunde