Probleme cu vederea? Ce soluții au specialiștii Mrini Eye Hospital

448
1
Probleme cu vederea? Ce soluții au specialiștii Mrini Eye Hospital - problemecuvedereadrhichammriniof-1441551899.jpg

Articole de la același autor

Tratamentul și chirurgia glaucomului au ca scop menținerea sub control a bolii și prevenirea deteriorării suplimentare a vederii.

Glaucomul este controlat prin picături administrate zilnic, pentru o perioadă nedeterminată de timp. Picăturile au rolul de a scădea tensiunea intraoculară. De aceea, tratamentul nu trebuie întrerupt niciodată sau modificat fără acordul medicului curant.

Când tratamentul cu picături nu mai este suficient, medicul oftalmolog vă poate recomanda o intervenție chirurgicală care are ca rol sta-bilizarea tensiunii intraoculare.

"Operația de glaucom se efectuează sub anestezie locală, cu picături. Pacientul este conștient pe toată durata operației, însă nu va putea vedea sau simți nimic în timpul intervenției. Trabeculectomia constă în efectuarea unui «orificiu» în zona trabeculului ocular, care să permită scurgerea umoarei apoase în exces din camera anterioară a ochiului. În acest mod, se creează o nouă cale de drenaj, iar presiunea intraoculară scade odată cu eliminarea lichidului excesiv", a explicat dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmolog în cadrul Mrini Eye Hospital.

După operația de glaucom, pacientul va petrece un timp scurt în salonul post-operator din cadrul Clinicii de Oftalmologie Mrini Eye Constanța, apoi va putea pleca acasă însoțit. 

Comentează știrea

ralu
7 septembrie 2015
-

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Iulie 2015
Stire din Sănătate : Cum scăpăm de strabism
Pagina a fost generata in 0.5897 secunde