În curând

Programările pentru internările în Spitalul Județean se vor face la recepția unității

928
Programările pentru internările în Spitalul Județean se vor face la recepția unității - e038fc8b030e75e831dec03a1111c41e.jpg
În mai puțin de trei săptămâni, bolnavii care trebuie să se interneze în Spitalul Județean de Urgență Constanța nu vor mai trebui să bată holurile unității ore în șir pentru a fi programați.
Potrivit directorului medical al spitalului, dr. Cătălin Grasa, în curând, va fi reorganizat sistemul de programare a pacienților care trebuie să se interneze.
"După ce pacienții au obținut biletul de internare de la medicul specialist, documentul trebuie avizat de către medicul șef de secție, care face și programarea internării. Până acum pacienții se duceau pe secție și așteptau în fața cabinetului. Pentru a evita fluxul suplimentar de aparținători și viitori pacienți care intră în spital, ei vor merge în policlinică, la recepție. Vor depune acolo biletele, iar prin curier vor fi duse pe secții pentru avizare. Pacienții vor reveni peste câteva ore sau a doua zi pentru a afla când sunt programați. Sau vor fi anunțați prin telefon ori pe e-mail", a explicat dr. Cătălin Grasa.
Medicul a precizat că aceste programări se referă numai la bolnavii cronici, iar lista de așteptare pentru internare este de două săptămâni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Septembrie 2010
Stire din Social : Deficit de medici la Urgență
Pagina a fost generata in 0.4265 secunde