Protejați copiii de lumina soarelui! Ce produse trebuie să folosiți

201
Protejați copiii de lumina soarelui! Ce produse trebuie să folosiți - protejaticopiii1-1656686831.jpg

Articole de la același autor

Este foarte important să aveți grijă de pielea copiilor și, în mod special, pe perioada sezonului estival. Vara este necesar să folosiți, neapărat, protecția solară pentru cei mici, întrucât epiderma copiilor născuți prematur, de exemplu, este semnificativ mai subțire și are un strat subdezvoltat de cornee.
 

Așadar, este important să fiți atenți când vine vorba de aplicarea produselor topice pe pielea copiilor. În ceea ce privește bebelușii și copiii, epiderma lor acționează ca o barieră protectoare. Cu toate acestea, există diferențe în ceea ce privește dezvoltarea epidermei și a dermului, care nu sunt complete la naștere. Altfel spus, pielea începe un proces de maturizare și adaptare postnatală. Treptat, începe să semene din ce în ce mai mult cu pielea adultă. Prin urmare, este important să folosiți produse de protecție solară blânde, create special pentru pielea copiilor și să le aplicați ușor, precizează dozadesanatate.ro.

Atenție! Măsurile de precauție trebuie luate înainte de expunerea la soare. De asemenea, este esențial să protejați copiii de lumina soarelui, mai întâi cu hainele potrivite (șepci, tricouri și altele) și apoi cu creme de protecție (cum ar fi loțiunile de protecție solară).
 

În copilărie și adolescență, oamenii primesc mai mult de jumătate din radiațiile ultraviolete de care beneficiază de-a lungul întregii vieți, ceea ce poate să provoace cancer de piele. Acesta este motivul pentru care aplicarea protecției solare înainte de a expune copiii la soare este extrem de importantă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5849 secunde