Salarii majorate și pentru medicii școlari și cei din Armată

193
Salarii majorate  și pentru  medicii școlari  și cei din Armată - salariimajorate-1441299105.jpg

Articole de la același autor

Personalul medical din cabinetele școlare, din Armată, din centrele de asistență medicală comunitară și din centrele medico-sociale va beneficia, de la 1 octombrie, de majorarea salarială de 25 la sută.

Printr-o ordonanță de urgență aprobată de Guvern, s-a luat această măsură după ce miniștrii Apărării, Internelor și Muncii i-au solicitat primului ministru să fie majorate și salariile unor categorii de personal medico-sanitar care nu fac parte din sistemul de sănătate propriu-zis.

"Începând cu data de 1 octombrie 2015, prin excepție de la prevederile alin. (1), cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcției de bază/salariilor funcției de bază/indemnizațiilor de încadrare de care beneficiază personalul din sistemul public sanitar, precum și personalul din cadrul Institutului Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă și al serviciilor teritoriale de expertiză medicală aflate în subordinea caselor teritoriale de pensii se majorează cu 25% față de nivelul acordat pentru luna septembrie 2015. Prin excepție de la prevederile alin. (2), cuantumul sporurilor, indemnizațiilor, compensațiilor și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut, solda lunară brută/salariul lunar brut, indemnizația brută de încadrare de care beneficiază personalul din cadrul sistemului public sanitar și personalul din cadrul Institutului Național de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă și al serviciilor teritoriale de expertiză medicală aflate în subordinea caselor teritoriale de pensii se majorează potrivit alin. (55) în măsura în care personalul își desfășoară activitatea în aceleași condiții", se arată în documentul legislativ. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5971 secunde