Secretele frumuseții. Uleiul de măsline, un element cheie în domeniu

119
Secretele frumuseții. Uleiul de măsline, un element cheie în domeniu - ulei-masline-1693921651.png

Articole de la același autor

Probabil multe persoane se întreabă care sunt secretele de frumusețe naturală din întreaga lume și cum reușesc femeile de peste hotare să aibă grijă de pielea, părul sau corpul lor. Genetica joacă, bineînțeles, un rol important în atributele noastre, dar o mare parte se reduce la simple secrete de frumusețe pe care oricine le poate învăța.

O frumusețe naturală incredibilă vedem la femei din diferite culturi și etnii din întreaga lume, fie că este vorba de păr puternic și strălucitor, un ten sănătos și suplu sau piele moale și superb bronzată.

Un element esențial pe care îl avem la dispoziție și poate nici nu ne imaginăm că are efecte minune, este uleiul de măsline. Atât uleiul de măsline cât și vitamina A sunt benefice pentru creșterea părului, eliminarea mătreții și hidratarea pielii. În contact cu uleiul de măsline, pielea devine catifelată, acesta având și efecte antirid. Mai mult decât atât, uleiul de măsline și vitamina A ajută la îmbunătățirea texturii unghiilor. Este nevoie doar de câteva picături de ulei și trebuie să o faceți doar la fiecare două săptămâni, timp de câteva minute de fiecare dată. Unghiile ar trebui să fie mai puțin predispuse la rupere după câteva dintre aceste tratamente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8064 secunde