Descoperă ritualul frumuseții de la Iowemed

184
Descoperă ritualul frumuseții de la Iowemed - descoperaritualul-1444663569.jpg
Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 13:30, constănțencele sunt invitate să facă cunoștință cu Iowemed Alderma - primul Centru de Medicină Estetică Facială și Corporală, integrat într-o structură medicală complexă, cu experiență de peste 20 de ani în domeniu.

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări ale terapiilor și tratamentelor de dermato-cosmetică, prezentarea conceptului original New Skin realizate de către dr. Ionica Ciortan, dr. Emma Gheorghe,dr. Alexandra Popa și dr. Veronica Taraciuc.

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și lansarea parteneriatului Iowemed Alderma cu Techir, având un concept comun în tratamentele corporale. Doamnele și domnișoarele care vor fi prezente la eveniment vor beneficia de oferte unice valabile doar în ziua evenimentului. La achiziționarea unui pachet de tratament vor primi cadou o ședință "Ritualul frumuseții" - Techir & Alderma. Totodată, reprezentanții Centrului de dermato-estetică facială și corporală Alderma, din cadrul Iowemed, pregătesc și o tombolă surpriză cu premii oferite de Iowemed Alderma, Techir, Cămara cu Merinde și Yoga Joy.

Pentru încrieri la eveniment aveți la dispoziție numerele de telefon 0749.144.201 sau 0241.58.76.76 și emailul dermato. estetica@iowemed.ro. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3306 secunde