Slăbește și elimină celulita cu uleiuri esențiale

492
3
Slăbește și elimină celulita cu uleiuri esențiale - slabestecuuleiuri-1376399652.jpg

Articole recomandate

Oricât de bine ai arăta, întot-deauna vei găsi ceva în neregulă la aspectul tău fizic. Brațele nu sunt suficient de bine definite, abdomenul nu este la fel de plat ca al prietenei, se văd clar urme de celulită sau vergeturi. Prin urmare, se apelează adesea la proceduri de remodelare corporală care, deși extrem de eficiente, îți ocupă mult timp, mai ales când vrei să rezolvi mai multe probleme deodată (slăbit, tonifiere, celulită, vergeturi).

Nicio terapie de înfrumusețare nu poate începe fără un gomaj realizat corect, al cărui rol principal pre-supune îndepărtarea celulelor moarte, facilitând astfel absorbția substanțelor active ce vor fi folosite. Gomajul compus din săruri marine, oligoelemente și uleiuri din plante are efect detoxifiant și hidratant pentru piele. Se aplică apoi masca corporală (pe zonele dorite), care are un miros foarte plăcut datorită conținutului bogat în uleiuri esențiale și extracte de plante, și un efect imediat, extrem de benefic asupra pielii grație vitaminei PP.

Activatorul salin bogat în săruri marine ionizate este și el adăugat pentru a ajuta la fixarea măștii de tratament. Acesta beneficiază de extracte de alge care îmbunătățesc elasticitatea pielii, precum și un ames-tec de uleiuri esențiale (lămâie, santal, floare de portocal). Proce-dura se face la termocuverta încăl-zită și are o durată de 30 de minute. La final, după dușul aferent, se aplică pe corp o loțiune hidratantă.

(sursa:www.revistafelicia.ro)

Comentează știrea

OanaC
8 octombrie 2013
Cellinea

Fac tratament pentru a scapa de celulita cu Cellinea si vad ca se comporta destul de bine. Am reusit sa mai inlatur din celulita, dar nu ma las pana nu scap definitiv de aceasta afectiune urata!

Adina
23 octombrie 2013
Tratament celulita

Oana e destul de interesant produsul asta de care zici tu. Am intrat si eu pe sit-ul lor si am gasit acolo o gramada de lucruri faine. Nu pot sa spun ca ma extaziaza ce scriu ei in articole, dar metoda asta cu tratarea celulitei dinspre interior nu o mai auzisem.

Delia
9 decembrie 2013
Tratarea celulitei

Si eu am folosit suplimnetul de pe www.cellinea.ro pe o perioada de 4 luni si am scapat in totalitate de celulita! Initial eram putin sceptica, dar odata cu inaintarea in tratament observam ca produsul functioneaza dstul de bine. Au trecut deja 3 luni de cand am terminat tratamentul si ma simt foarte bine, iar celulita nu mi-a mai reaparut! Consider ca e important atunci cand vrei sa ai rezultate sa alegi un produs care intr-adevar functioneaza!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Sănătate : Hidratarea  cea de toate zilele
Vineri, 09 August 2013
Stire din Sănătate : Sfaturi pentru dieta de vară
Pagina a fost generata in 0.8742 secunde