Soluții pentru eliberarea sinusurilor congestionate

330
Soluții pentru eliberarea sinusurilor congestionate - sinusuri1-1643727922.jpg

Articole de la același autor

Sinusurile congestionate și nasul înfundat sunt o mare problemă atunci când v-ați ales cu o răceală. Cu toate acestea, nu trebuie să disperați, pentru că pentru orice există soluții. Totuși, înainte de a opta pentru un tratament anume, trebuie să știți că această congestie a sinusurilor poate fi cauzată de o mulțime de afecțiuni. De pildă, inflamațiile și infecțiile sinusurilor pot apărea atunci când există o răceală urâtă, gripă sau contact cu anumite bacterii. De asemenea, congestia apare atunci când aveți alergie la praf, polen sau animale de companie, printre altele.

Din păcate, în ziua de azi există milioane de oameni care suferă de această afecțiune. Din acest motiv, vă vom împărtăși câteva recomandări și tratamente foarte utile, simple și naturale pentru a reduce pe cât posibil această afecțiune incomodă. De exemplu, dintre beneficiile oțetului de mere se evidențiază importanța pe care o are în vindecarea infecțiilor și descongestionarea sinusurilor. Pe scurt, aveți nevoie doar de două linguri de oțet de mere, o cană de apă caldă și o lingură de miere. Amestecați oțetul de mere cu apa caldă, după care adăugați mierea.

Acest amestec poate fi luat o dată pe zi, infecția dispărând în scurt timp. În același timp, oțetul se folosește și pentru inhalare, diluat în jumătate de cană de apă. Această combinație trebuie încălzită până la punctul de fierbere. Apoi, aburul trebuie inhalat cu ochii și gura închise. O altă recomandare este să dormiți cu capul mai ridicat decât restul corpului și să vă puneți comprese cu apă sărată caldă pe frunte și pe părțile laterale ale nasului de mai multe ori pe zi. Nu uitați nici să luați vitamina C de două ori pe zi și să vă hidratați corespunzător, lucru ce va ajuta la reducerea inflamației și la descongestionarea sinusurilor paranazale.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Sănătate : Reguli pentru a scăpa de gripă
Pagina a fost generata in 1.0704 secunde