Spitalul Județean Constanța, la 45 de ani de activitate

155
Spitalul Județean Constanța, la 45 de ani de activitate - spitaluljudetean7-1398446760.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Județean Constanța a ajuns la 45 de ani de activitate, eveniment marcat atât de cadrele medicale pensionare, care au activat în instituție, dar și de generațiile de medici care se ocupă, în prezent, de pacienții constănțeni. Evenimentul a fost aniversat în Aula Magna a Universității "Ovidius" de medici și cadre universitare deopotrivă.


Istoria și activitatea celei mai mari unități sanitare din Dobrogea a început în 1969, când la Constanța funcționau doar câteva puncte sanitare care ofereau condiții mult mai precare și simple de tratament. 


Spitalul Județean Constanța, devenit clinic odată cu includerea structurii sale în mediul universitar local, a înscris în arhive nu mai puțin de trei milioane de externări în acești 45 de ani de activitate, serbați ieri. Conducerea instituției a ținut să precizeze că, odată cu trecerea timpului, spitalul a trecut prin multiple schimbări și a "îmbrățișat" din tehnicile medicinei moderne pentru a trata pacienții în cele mai bune condiții.


"Spitalul Județean s-a maturizat odată cu trecerea timpului, a evoluat, a fost modernizat, acolo unde fondurile ne-au permis, iar personalul medical a învățat, de la o generație la alta, că medicina înseamnă evoluție permanentă. Le mulțumim colegilor din «garda veche» pentru activitatea și eforturile depuse și pentru experiența împărtășită nouă, generațiilor mai tinere. Sperăm ca planurile noastre de îmbunătățire a condițiilor medicale să se realizeze în perioada următoare și să le oferim pacienților cele mai bune servicii medicale", a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Cătălin Grasa, directorul de cercetare medicală al Spitalului Județean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3868 secunde