Studiul pe tema salariaților din sănătate a fost finalizat

60
Studiul pe tema salariaților din sănătate a fost finalizat - federatiasolidaritateasanitara-1393431180.jpg

Articole de la același autor

Federația "Solidaritatea Sanitară" din România anunță finalizarea cu succes a proiectului Acces si participare la calificarea si consilierea profesionala. Pe primul loc al indicatorilor privind atmosfera și condițiile de lucru se situează grija de care se bucură pacienții, aceasta înregistrând valori negative nesemnificative. Pe locul al doilea se situează satisfacția față de conținutul muncii, urmată de respectul la locul de muncă. 


Tratamentul onest la locul de muncă înregistrează o valoare semnificativă, tinzând către 50% răspunsuri mare și foarte mare.
Nivelul mic și foarte mic al satisfacției față de salariu este indicat de 54,4% dintre respondenți, acesta înregistrând cea mai semnificativă evaluare negativă. 


Riscul de greșeli profesionale la locul de muncă ocupă locul al doilea (52,5%), constituind un veritabil semnal de alarmă în domeniu. 
Locul al treilea este ocupat de riscul de pierdere a locului de muncă (50,5%). 


Riscul de îmbolnăvire profesională este indicat de cca. 50% dintre subiecți ca fiind mare și foarte mare.  Oportunitățile (reduse) de dezvoltare a carierei și grija de care (nu) se bucură salariații unității înregistrează și ele valori negative semnificative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Cine vrea să studieze în America?
Pagina a fost generata in 0.4669 secunde