Uleiul de cânepă vă hidratează şi vă întăreşte părul

172
Uleiul de cânepă vă hidratează şi vă întăreşte părul - uleiul-de-canepa-1685360768.jpg

Articole de la același autor

Foarte nutritiv şi regenerant, uleiul de cânepă este recomandat de specialişti pentru hidratarea optimă a scalpului și stoparea căderii părului. Medicii susţin că, folosit cu regularitate, o dată pe săptămână, uleiul hrănește în profunzime și netezește părul, oferindu-i elasticitate și volum. Potrivit pentru toate tipurile de păr, el hrănește fibra capilară și redă elasticitate și volum părului, conferindu-i în același timp strălucire. Totodată, tratamentul este eficient și în cazul celor care se vopsesc cu regularitate sau se coafează la temperaturi ridicate, deci părul lor are o nevoie intensă de hidratare.

Proprietățile uleiului de cânepă fac din acesta un excelent balsam de păr. Practic, combinația optimă dintre vitamina E și acizii grași esențiali furnizează substanțele nutritive necesare sănătății părului și scalpului, iar concentrația ridicată de acid linoleic reduce secreția de sebum și descurcă părul, lăsându-l mai curat, moale și ușor de aranjat. Fiind bogat în acizi grași esențiali, vitamine și proteine, acest tip de ulei s-a dovedit a fi de un real ajutor. În plus, conține acizi grași polinesaturați Omega 6 și Omega 3, proteine și fibre insolubile într-o concentrație ideală, necesară pielii, și stimulează astfel creșterea părului, dar și menținerea sănătății și a flexibilității membranelor celulare.

Omega 6, element aflat într-o concentrație ideală în uleiul de cânepă, este un element binecunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți creșterea părului, de a-l hrăni și de a restabili nivelul ideal de cheratină, astfel încât firul de păr să crească mai gros și mai puternic. Astfel, folosit periodic, tratamentul cu ulei de cânepă ajută la repararea celulelor deteriorate ale părului, îl consolidează în interior și îl ajută să arate bine la exterior. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9412 secunde