Usturoiul, alimentul care sporește sănătatea creierului

226
Usturoiul, alimentul care sporește sănătatea creierului - beneficii-usturoi-1691933484.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă nu ținem întotdeauna cont, probabil că fiecare dintre noi căutăm, la un moment dat, alimente care să ne ajute atunci când vine vorba despre starea de sănătate.

Pentru a spori sănătatea creierului și a curăța vasele de sânge, avem la îndemână un truc inedit în care banalul usturoi poate deveni aliatul nostru în astfel de probleme.

„Ceapa, usturoiul, busuiocul, pătrunjelul împing procesele cerebrale. Este foarte interesant! Este dovedit că usturoiul curăță vasele. Am un prieten din comunitate care mănâncă usturoi așa cum mâncăm noi semințe și spune că este pentru sănătate foarte bine!”, explică profesorul doctor Vlad Ciurea. Mai mult, specialistul mai lansează un truc inedit pentru sănătate.

„Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia Rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia. Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele”, a mai precizat medicul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde