223 de mașini abandonate pe domeniul public vor fi valorificate

216
223 de mașini abandonate pe domeniul public vor fi valorificate - masiniabandonate-1581012510.jpg

Articole de la același autor

În ultimii ani, au fost ridicate aproximativ 223 de autovehicule nerevendicate din diverse zone ale orașului. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere desfășoară, zilnic, activități de identificare și somare a deținătorilor de autovehicule care ocupă domeniul public și afectează imaginea orașului. 


"Avem aproximativ 230 de vehicule abandonate ridicate în ultimii ani și vom continua să ridicăm de pe domeniul public. Trebuie să valorificăm aceste mașini pentru a face loc altora. Îi rog pe constănțeni să ne anunțe ori de câte ori văd un vehicul abandonat", declară primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


În cursul anului trecut, au fost somați 359 de proprietari și doar 281 dintre aceștia s-au conformat solicitărilor și au eliberat domeniul public. Celelalte au fost ridicate și transportate în parcul de mașini abandonate. 


Constănțenii sunt încurajați să sesizeze poliția locală privind autoturismele abandonate din cartiere și să semnaleze în continuare aceste probleme la dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp, numărul de contact este 0799.606.142. De asemenea, puteți folosi și aplicația Sesizări Constanta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde