300 de căţei îşi aşteaptă stăpânii la Adăpostul de animale abandonate din Constanţa

420
2
300 de căţei îşi aşteaptă stăpânii la Adăpostul de animale abandonate din Constanţa - xcuti3-1673961137.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr. 11 găzduiește aproximativ 300 de suflete care au nevoie de un cămin permanent. Printre ei s-au aflat până ieri, Murphy și Lulu, nişte căţeluşi extrem de prietenoşi şi jucăuşi, care şi-au găsit, în sfârşit, stăpâni. Potrivit Primăriei Constanţa, campania „Adoptă un cățel!” continuă şi în perioada următoare. Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției: prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor; dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor; acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de doi câini. Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita adăpostul după următorul program:

luni, marți, miercuri, vineri, între orele 10:00 - 14:00 şi joi, între orele 9:30 - 17:30. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733.045.213.

Comentează știrea

cainosul
17 ianuarie 2023
strangeti cainii vagabonzi

Si pe strazile si aleile din tot orasul inclusiv din centru; luati-i intai pe astia

Mihai
18 ianuarie 2023
ziar de 2 bani

Nu inteleg DE CE tot insistati cu adoptia, cand TOT orasul e plin de maidanezi, sunt zone in care sunt deja haite, seara iti e frica sa treci. Asta numiti voi oras civilizat? Ce adoptie, sa le dea drumul pe strazi ? Mai bine scrieti zilnic despre cum NU isi face priomaria treaba, poate se sesizeaza cineva! Inconstientilor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3626 secunde