O nouă sesiune a examenului de rezidenţiat pentru medici

230
O nouă sesiune a examenului de rezidenţiat pentru medici - rezidentiat-1673962553.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a decis organizarea unei sesiuni extraordinare a concursului de rezidențiat în data de 14 mai 2023, pentru cele 628 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea noiembrie 2022. Precizăm că această sesiune se va desfășura împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București şi

va avea o durată de patru ore, timp în care viitorii medicii vor avea de rezolvat teste de tip grilă cu 200 de întrebări.

„Multe din locurile rămase neocupate în sesiunea din toamna anului 2022 au fost în specialități deficitare, precum medicina de urgență, medicina de familie, chirurgie generală, neonatologie. Continuarea pregătirii pentru tinerii medici este esențială și, așa cum am declarat încă de la finalul anului trecut, am luat măsurile necesare pentru a oferi această nouă posibilitate absolvenților de medicină care nu au ocupat un loc în sesiunea precedentă a concursului de rezidențiat. Trebuie să ne asigurăm că tinerii medici au un loc de muncă și, totodată, sprijin în ocuparea tuturor locurilor disponibile, inclusiv în specialitățile deficitare”, a precizat Rafila. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4621 secunde