Aplicația care îți arată toți medicii și spitalele din România, în funcție de afecțiune. Poate fi accesată gratuit

572
Aplicația care îți arată toți medicii și spitalele din România, în funcție de afecțiune. Poate fi accesată gratuit - medic-1671809864.jpg

Articole de la același autor

A fost lansată prima aplicație care revoluționează sistemul medical din România. Practic, s-a reușit digitalizarea tuturor serviciilor medicale, de la cel mai îndepărtat cătun şi până la cele mai mari oraşe, potrivit Antena3


În aplicaţia denumită Heymedica au fost introduse toate spitalele, laboratoarele, clinicile, farmaciile şi cabinetele stomatologice din ţară. Aici se regesc şi toți medicii, indiferent de specializare.


Astfel, utilizatorii pot să vadă ce servicii există de exemplu la nivelul unui sat, oricât de îndepărtat ar fi acesta, în doar câteva secunde.Sistemul bazat pe inteligența artificială îl ajută pe utilizator să își găsească cel mai apropiat medic sau spital, în funcție de simptome.

Totodată, toate unitățile medicale obțin un rating, în baza experientei pacienților internați, iar utilizatorii îşi pot crea un dosar medical digital. Este ceea ce încearcă să facă şi Ministerul Sănătăţii, însă până acum nu a avut succes.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3241 secunde