A început distribuția tichetelor pentru pachetele alimentare de la Uniunea Europeană

396
A început distribuția tichetelor  pentru pachetele alimentare  de la Uniunea Europeană - ainceputdistributia-1414598568.jpg

Articole de la același autor

2,6 milioane tichete pentru acordarea de ajutoare alimentare către persoanele defavorizate au fost deja trimise prin poștă. Tichetele pot fi folosite după 16 noiembrie.

Alimentele sunt distribuite printr-un program european care se adresează tuturor statelor membre UE, Guvernul asigurând doar cofinanțarea. În urmă cu o săptămână, Ministerul Muncii a anunțat că alimentele UE pentru persoane defavorizate, al căror număr este estimat pentru acest an la 3,3 milioane șomeri, pensionari, invalizi sau veterani de război, vor fi distribuite după 16 noiembrie, data turului II al alegerilor, dar pe baza unui cupon trimis prin Poștă încă din 22 octombrie, beneficiarii fiind astfel înștiințați din timp că vor primi ajutoare. Cuponul reprezintă o noutate introdusă în acest an.

Pentru acest an, pe lista beneficiarilor de ajutoare alimentare au fost introduse și persoanele care primesc alocații pentru sprijinea familiei, numărul total al beneficiarilor fiind astfel mai mare cu 700.000 persoane față de anul trecut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Alimentația în sezonul rece
Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Economie : Cum se recuperează TVA din statele membre UE?
Pagina a fost generata in 0.6192 secunde