Adopţia unui câine fără stăpân este gratuită. Nu vă costă nimic

11452
2
Adopţia unui câine fără stăpân este gratuită. Nu vă costă nimic - xcatei-1675948748.jpg

Articole de la același autor

Fiecare căţel are dreptul la o viaţă mai bună. La ora actuală, Adăpostul public de animale abandonate Constanța, de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 găzduiește câteva sute de suflete care au nevoie de un cămin permanent. Pentru toate aceste patrupede este nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a le găsi stăpâni iubitori. Constănţenii intereresaţi trebuie să ştie că toți cățeii sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate. În plus, nu daţi nici un ban pe ei, adopția este gratuită. Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733.045.213. 

Comentează știrea

Dana
10 februarie 2023
oamenii primeaza nu buzunarele ONG

Scrieti un articol despre cum rezolva primaria problema haitelor de caini din oras! Asta intereseaza locuitorii, siguranta copiilor si alor , nu maidanezii care te ataca si umplu orasul de mizerie!

Initiativa Cetateneasca
12 februarie 2023
Omul si Cainele

Daca umaniatatea a stabilit relatii de buna colaborare cu regnul animal si prin intermediul patrupedului Ham-Ham, ar fi bine sa continuam trendul. E inerent ca si in viata plina de provocari a speciei umane pe relatia de slaba armonie si uneori novatore(curcubeu) sa existe neajunsuri. Practic, si aici din ce citesc, premisele de actiune ale autoritatilor locale sint pe tredul cunoscut de 30 ani. Totusi de notat, ca exista un telefon unde pt. cazuri de agresivitate autoritatile zic a fi capabile sa intervina rapid (oare???). Din cite inteleg ar fi zone cu prezenta tip haita si uneori si comportament putin sociabil (ca si la oameni). La mine e o zona linistia, e buna armonie. La altii, daca tot sint aspecte majore, parerea mea e sa faceti o petitie catre Autoritatile Locale cu Aspectele. Eventual, trimite-ti si o copie catre media. [Fiecare căţel are dreptul la o viaţă mai bună]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5584 secunde