Alexandru Rafila, prima vizită oficială ca ministru al Sănătății. Discuții cu copiii români internați la „Bambino Gesu” din Roma

165
Alexandru Rafila, prima vizită oficială ca ministru al Sănătății. Discuții cu copiii români internați la „Bambino Gesu” din Roma - rafila-1643900764.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, se află, joi și vineri, în Italia, în prima sa vizită oficială ca membru în Guvernul României. 


Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, efectuează joi şi vineri o vizită în Italia, la Roma, unde are programate întâlniri la Institutul Superior de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii.

Potrivit Realitatea.net în cursul zilei de vineri, Alexandru Rafila şi omologul său, Roberto Speranza, vor semna un memorandum de înţelegere care stabileşte cadrul legal de colaborare în domeniul sanitar dintre cele două state în anii următori, potrivit anunțului făcut de Ministerul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii va vizita și Spitalul pediatric "Bambino Gesu" care aparţine Sfântului Scaun şi unde sunt internaţi mai mulţi copii din România cu afecţiuni oncologice. Al. Rafila va discuta atunci și cu conducerea unităţii sanitare, cu părinţii şi copiii români internaţi aici.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5546 secunde