Angajări la McDonald’s. Se caută 1.000 de tineri

277
Angajări la McDonald’s. Se caută 1.000 de tineri - mec-1655990693.jpg
Operatorul restaurantelor McDonald’s, Premier Restaurants România, caută să angajeze peste 1.000 de tineri, potrivit Antena3.ro


Se caută personal pentru toate funcţiile disponibile în restaurantele McDonald’s, de la crew member – lucrător comercial, barista, manager trainee, la guest experience leader – responsabil ospitalitate, spun oficialii companiei.

Cele 1.000 de locuri de muncă se adresează persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi pot fi accesate şi de candidaţi fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

"Peste 44% dintre membrii echipei McDonald’s au vârsta sub 25 de ani, iar peste 30% dintre colegii noştri se află la primul lor job", spune Monica Zdrancotă, director Resurse Umane în cadrul Premier Restaurants.


În cazul unui angajat nou, salariul variază în funcţie de postul ocupat şi numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri în funcţie de rezultatele restaurantului.

În aceste condiţii, pentru o normă de opt ore, un crew member (lucrător comercial) poate primi un pachet salarial de până la 2.800 de lei net, iar un manager trainee poate avea un venit de 3.700 de lei net.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde