Anunț de ultimă oră despre fondurile alocate pentru bolnavii de hepatita C

245
Anunț de ultimă oră despre fondurile alocate pentru bolnavii de hepatita C - hepatita-1670259469.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat luni că banii nu ar fi o problemă în ce priveşte investiţiile în sănătate, dar trebuie acţionat pentru a nu mai fi la stadiul de planuri pe hârtie, potrivit RomâniaTv


Anunț de ultimă oră despre fondurile alocate pentru bolnavii de hepatita C. Ministru. Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a participat, luni, la Conferinţa Naţională „Hepatita C – calea spre vindecare”, organizată de Antena 3 CNN şi cotidianul naţional Jurnalul, prin platforma România Inteligentă, unde a spus banii care sunt la dispoziţie pentru sănătate trebuie prioritizați și alocați programelor pentru hepatită, cancer, AVC, infarct.


Ministrul Finanțelor a transmis că este bine ca toate aceste programe din sănătate trebuie să aibă continuitate și predictibilitate.


Adrian Câciu dă asigurări că banii nu sunt o problemă, dar trebuie duşi acolo unde au o eficienţă.

„Soluţii sunt şi văd un dialog între Ministerul Finanţelor şi Ministerul Sănătăţii, respectiv Casa de Asigurări de Sănătate.

Trebuie să construim contractele respective pe o perioadă de patru ani, cu posibilitatea de actualizare, dacă e cazul.
E bine ca programele să aibă continuitate şi predictibilitate, iar finanţarea nu ar trebui să fie o necunoscută”, a declarat ministrul Finanţelor, Adrian Câciu,


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3956 secunde