Au fost intensificate acțiunile de dezinsecție în municipiul Constanța!

102
Au fost intensificate acțiunile de dezinsecție în municipiul Constanța! - actiuni-dezinsectie-1717698371.jpeg

Articole de la același autor

Odată cu încălzirea vremii, numărul insectelor s-a înmulțit, motiv pentru care sunt necesare acțiuni de dezinsecție în oraș.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, echipele care asigură acest serviciu stropesc parcurile, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri, străzile, trotuarele și promenadele din Constanța și stațiunea Mamaia cu substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor care creează disconfort populației, precum și pentru eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Tratamentele împotriva țânțarilor, căpușelor, gândacilor sau păianjenilor se desfășoară atunci când condițiile meteorologice permit. Substanța folosită, Perme Plus, este avizată de Ministerul Sănătății și are o acțiune insecticidă rapidă. Substanța este recomandată atât pentru controlul insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

„Din punct de vedere al eficienței aplicării măsurilor de combatere și eliminare a insectelor dăunătoare, acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public, cât și pe cel privat. Pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecție în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc. în paralel cu acțiunile municipalității”, informează reprezentanții Primăriei Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5419 secunde