Autobuzele CT BUS își reiau traseele către centrele comerciale

369
Autobuzele CT BUS își reiau traseele către centrele comerciale - autobuze-1589562591.jpg

Articole de la același autor

Autobuzele de pe liniile către marile centre comerciale își reiau traseele, începând de luni. Conducerea companiei de transport în comun CT BUS a anunțat că, din data de 18 mai, se reia circulația liniilor 3b, 51b, 43C, 43 M, 100C, 101M. Totuși, rămân suspendate traseele de noapte N100, N2-43, N102 și N5 -40, precum și traseele școlare E1, E2 și E3.

În plus, în conformitate cu Hotărârea nr. 10 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, din 14 mai 2020, se menține gratuitatea la transportul public în comun din municipiul Constanța pentru personalul medical și personalul auxiliar din sistemele sanitare publice sau private. "Pentru siguranța călătorilor, toate vehiculele au fost dotate de dozatoare cu dezinfectant pentru igienizarea mâinilor și sunt igienizate cu substanțe biocide. Călătorii au obligația de a purta mască de protecție, pe întreg parcursul călătoriei. Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de trafic intens, călătorii vor fi îndrumați de către controlorii CT BUS, sprijiniți de Poliția Locală", explică directorul general al CT BUS, Bogdan Niță.

Potrivit acestuia, pentru a se reduce cât mai mult posibil interacțiunea dintre călători, accesul în mijloacele de transport în comun va fi limitat, călătorii pot ocupa numărul de scaune marcate, precum și un rând în picioare, respectând distanța reglementată, de un metru.

"Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor constănțenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să își protejeze nasul și gura cu măști medicale sau din bumbac. Aceștia trebuie să respecte noile reglementări privind distanțarea socială, să evite poziționarea față în față cu alte persoane, să folosească mănuși sau un șervețel de unică folosință pentru a se ține de bară sau mânere. Este recomandat să evite să își atingă fața sau să utilizeze telefonul mobil, să se dezinfecteze cât mai rapid pe mâini, folosind șervețele dezinfectante, un gel dezinfectant, alcool sanitar, la coborârea din mijlocul de transport și să evite orele de vârf. În caz de aglomerație, să aștepte următorul autobuz. Vă recomandăm să utilizați aplicația CT BUS pentru a vă informa cu privire la circulația mijloacelor de transport în comun", precizează directorul CT BUS.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4425 secunde