Delfinariul, Microrezervația și Acvariul sunt deschise pentru vizitatori

359
Delfinariul, Microrezervația și Acvariul sunt deschise pentru vizitatori - delfinariu-1589562642.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii pot vizita, de vineri, atracțiile puse la dispoziție de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Potrivit reprezentanților instituției, de vineri au fost redeschise publicului Microrezervația și Acvariul, iar de sâmbătă, 16 mai, vizitatorii pot asista și la spectacolele cu delfini. "Nu a putut fi deschis Delfinariul de vineri, pentru că au fost necesare pregătiri suplimentare, schimbarea apei din bazin și alte proceduri. Vizitatorii sunt așteptați începând de sâmbătă, 16 mai", ne-a declarat directorul Adrian Bîlbă.

Spectacolele cu delfini au loc în fiecare zi, la orele 11.00 și 15.00, iar vizitatorii trebuie să respecte câteva reguli stricte pentru prevenirea răspândirii COVID 19, obligatorii în timpul stării de alertă. "Au fost instalate dispozitive de dezinfectare a mâinilor și încălțărilor, iar supraveghetorii vă vor indica locurile pe care le puteți ocupa pentru a asista la spectacolele cu delfini. De asemenea, la intrare, temperatura corporală va fi măsurată cu ajutorul unui termometru cu infraroșu", au atras atenția reprezentanții complexului muzeal.

Pe de altă parte, Microrezervația și Acvariul pot fi vizitate, zilnic, în intervalul orar 11.00 – 18.00. "Sunteți așteptați cu drag la toate aceste secții ale Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și vă rugăm să purtați masca de protecție", au mai transmis reprezentanții instituției.

În schimb, Planetariul nu va fi deschis publicului, întrucât spațiul restrâns nu permite asigurarea regulilor de distanțare fizică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4489 secunde