Campanie de donare de haine, în cluburile de pensionari din Constanța

241
Campanie de donare de haine, în cluburile de pensionari din Constanța - hainepensionarisursadgasconstant-1583701669.jpg

Articole de la același autor

Campania socială demarată de administrația publică locală privind colectarea de articole vestimentare are un real succes. După ce, o bună perioadă, campania s-a concentrat pe strângerea hainelor în containerele amplasate în zona principalelor centre comerciale și supermarketuri din municipiul Constanța, de la începutul acestui an a fost extinsă și în cluburile de pensionari. 


Astfel, în prezent, campania se desfășoară în cluburile pentru vârstnici sub sloganul "Ai nevoie de o haină? Ia una! Vrei să ajuți? Lasă una!". 


"În toate cluburile de pensionari din municipiul Constanța, sunt expuse haine care sunt spălate și dezinfectate, care pot fi luate în mod gratuit de persoanele care au nevoie. Obiectele vestimentare fac parte din cele colectate în containerele amplasate în diverse zone ale orașului. De asemenea, dacă o persoană dorește să lase o haină, o poate face fără nicio problemă. Singura cerință este ca aceasta să fie curată și în stare cât mai bună. Trebuie precizat că luarea unei haine nu este condiționată de aducerea alteia în loc", a precizat, pentru "Cuget Liber", Mihaela Scutariu, purtător de cuvânt Direcția Generală de Asistență Socială Constanța. 


Campania se desfășoară pentru familiile defavorizate și persoanele aflate în dificultate financiară. 


Constănțenii care doresc să doneze haine le pot aduce și în containerele amplasate în mai multe locații: la City Mall (parcarea dinspre lac), la Centrul Comercial Tom și Carrefour, la prima intrare, la Kaufland ICIL (în zona de încărcare a mașinilor electrice), la Lidl Tomis III (în parcare) și Vivo Shopping (la prima intrare). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde