Campanie umanitară: Ciprian Plopu a primit o șansă la viață!

326
Campanie umanitară: Ciprian Plopu a primit o șansă la viață! - ciprianplopucancer-1407777293.jpg

Articole de la același autor

Lupta cu cancerul este grea din orice punct de vedere și nu doar pentru pacient, ci și pentru familie și apropiați. Într-o astfel de bătălie, este important să îi ai aproape pe cei dragi pentru a putea învinge boala.

La începutul lunii, v-am prezentat cazul unui tânăr de 26 de ani, Ciprian Plopu, care suferea de o formă rară de cancer Rabdomiosarcom Alveolar, cu un număr de 400 de cazuri în întreaga lume. Ciprian avea nevoie urgentă de ajutor pentru a se opera în Turcia. Nu doar familia și prietenii, ci și colegii de serviciu și oameni necunoscuți au vrut să dea o mână de ajutor unui tânăr care are un viitor mare în față. Datorită multora dintre voi, Ciprian a reușit să se opereze. Pe pagina sa de Facebook, au apărut primele detalii despre intervenția care a durat patru ore și 30 de minute, medicii reușind să curețe complet zona afectată, fără ca nervul sciatic să fie atins.

În urma biopsiei, a rezultat că există doar un singur tip de celule, iar conform testelor, acestea răspund chimioterapiei. Ciprian va mai avea nevoie de tratament și la revenirea în țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4489 secunde