Caniculă la Constanța. Cum va fi vremea în acest week-end

388
Caniculă la Constanța. Cum va fi vremea în acest week-end - canicula-1470411034.jpg

Articole de la același autor

Vremea redevine caniculară pe litoral, spre bucuria celor aflați în vacanță. Meteorologii anunță mult soare, dar și temperaturi ridicate. Chiar dacă se anunță disconfort termic accentuat, la mare, va fi ceva mai bine, datorită vântului care va sufla moderat și cu intensificări temporare.


Administrația Națională de Meteorologie a emis încă de vineri o informare de vreme deosebit de caldă pentru întreaga țară, valabilă până luni. În cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei și Dobrogei și în sudul Moldovei, în orele amiezilor, se vor înregistra, local, tem-peraturi maxime de 35-36 de grade, izolat 37 de grade în Lunca Dunării. Disconfortul termic va fi accentuat îndeosebi în zonele de câmpie, cu precădere în Câmpia Română, iar indicele tempe-ratură-umezeală (ITU) va atinge și, posibil, va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.


Sâmbătă, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, cu intensificări temporare, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 32 de grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 22 de grade. Duminică, va fi și mai cald, cu valori termice cuprinse între 23 și 34 de grade. Vor fi unele intensificări ale vântului, dar cerul va fi senin.


Nici săptămâna viitoare nu scăpăm de caniculă, abia în week-end anunțându-se câteva ploi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.487 secunde