Dozatoare cu apă rece în toate parcurile din Constanța

323
Dozatoare cu apă rece în toate parcurile din Constanța - dozatoarecuaparece-1470410966.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii anunță un week-end fierbinte pe litoral. A fost emisă și o informare de caniculă și disconfort termic accentuat. Pentru a veni în sprijinul constănțenilor care au drumuri de făcut prin oraș, primăria a asigurat dozatoare de apă rece în mai multe locații.
Este vorba despre pavilionul de vară pentru pensionari amenajat în parcul de la Teatrul de Stat "Oleg Danovski", pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în parcul din Tomis II, pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în parcul de la Casa de Cultură, pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în parcul din Faleză Sud (Poarta 6), pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în Parcul Tăbăcărie - Țara Piticilor, pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în piațeta Badea Cârțan, pavilionul de vară pentru pensionari, amenajat în parcul de la CET și pavi-lionul de vară pentru pensionari, ame-najat în parcul de la Gară.


Pe lângă cele opt centre, RAJA a amplasat alte trei corturi dotate cu dozatoare de apă rece în zona City Park Mall, în zona Delfinariu, în stația RATC cu direcția de mers spre Mamaia și în zona Tomis III, în apropiere de ANAF.


Mai mult, Serviciul Inspectorat Protecție Civilă din cadrul Primăriei Constanța asigură personal medical specializat în fiecare punct de prim ajutor, între orele 10 și 18. În plus, în aceste zile se asigură stropirea carosabilului pe bulevarde și pe străzile principale. 


"Pentru prevenirea incidentelor în timpul perioadelor cu temperaturi ridicate, rugăm cetățenii să evite expunerile la soare în special în intervalul 12-16, iar în cazul depla-sărilor se recomandă folosirea mijloacelor de protecție (pălării, umbrele, ochelari de soare) și consumul de lichide", precizează reprezentanții Pri-măriei Constanța.


Constănțenii pot semnala permanent orice problemă la numerele de telefon 0241/55.00.55 și 0241/48.81.66.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde