Ce a pățit o familie aflată în vacanță în insula Thassos. Polițiștii au avut un comportament neadecvat

489
Ce a pățit o familie aflată în vacanță în insula Thassos. Polițiștii au avut un comportament neadecvat - thumb37ea37adea123a3fe24b9b9867c-1686660859.jpg

Articole de la același autor

O familie de români aflată în vacanță în insula Thassos spune că s-a trezit cu o amendă şi plăcuțele de înmatriculare ale mașinii ridicate, iar atunci când au cerut lămuriri, polițiștii greci au avut un comportament agresiv.


O româncă, soțul ei și cei doi copii (două fetițe cu vârste de doi și cinci ani) au rămas dezamăgiți de insula Thassos, după o experiență începută cu parcarea, în piața din Prinos, a autoturismului cu care se deplasau.


Românca a povestit, pe reţelele de socializare, întâmplarea care a făcut-o să ia decizia de a nu mai planifica niciodată vreo vacanță în acea zonă a Greciei, potrivit StiriDiaspora.


„Fără să fie semn cu staționare/oprire interzisă şi neîncurcând traficul, în condițiile în care mai erau şi alte mașini (cu numere de Grecia) parcate acolo, ne-am trezit cu amendă şi plăcuțele de înmatriculare luate. (...) Am rugat pe cineva să ne explice ce trebuie să facem şi ne-a spus să mergem la cea mai apropiată secție de poliţie, ceea ce am și făcut”, a scris românca pe un grup dedicat vacanțelor în insula Thassos.


Partea și mai urâtă a poveștii s-a întâmplat însă la Poliție, potrivit relatărilor femeii:


„Un comportament cel puțin bizar şi extrem de agresiv al domnilor polițiști, care au început să ţipe efectiv la noi, de parcă eram cei mai mari infractori din Thassos, în momentul în care i-am rugat frumos să ne explice cu ce am greșit”.


Femeia relatează că fetițele s-au speriat foarte tare. Punctul culminant a avut loc mai târziu, după ce familia a mers să plătească amenda la poștă, „unde, surpriză, erau doar români cu amenzi.”


Românca spune că în sediul poliției din Thassos Town, unde familia a ajuns după numere, spiritele s-au încins, iar când a vrut să afle unde au greșit, „i-au fost smulse numerele din mână soțului şi au început să urle la el, spunându-i să revină după numere după 20 zile că așa e legea”, a mai povestit românca dezamăgită.


Femeia spune că de opt ani își petrece concediile pe această insulă, însă experiența din acest an a făcut-o să se gândească la alte opțiuni.


„Nu vom mai călca vreodată pe aici. Nu suntem deloc bine primiți şi nu vrem să îi mai încurcăm cu banii lăsați în această insulică”, a mai scris românca pe grup.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5154 secunde