Cer parțial înnorat și maxime de 12 grade Celsius, astăzi, la Constanța

106
Cer parțial înnorat și maxime de 12 grade Celsius, astăzi, la Constanța - astazimaxime12grade-1418748653.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să se încălzească, la malul mării. Chiar dacă norii s-au mai înmulțit, temperaturile sunt extrem de ridicate pentru această perioadă a anului. 


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. La noapte, este posibil să plouă și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 2 grade. Mâine, se va răci însă, simțitor, până pe la 4 grade, și va fi înnorat. 


În restul țării, astăzi, sunt așteptate înnorări temporare, ceață izolat persistentă și, trecător, burnițe sau ploi slabe. În zona montană înaltă, izolat, vor fi lapovițe și ninsori. Noaptea, cerul va fi temporar noros, pe areale mici vor fi precipitații mixte în nord și în centru, în rest vor fi posibile burnițe, iar local se va semnala ceață. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 5 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Social : Când iese soarele,  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3782 secunde