Constanța. Amenzi pentru evacuarea apei în mare, fără acord / FOTO

532

Articole de la același autor

Inspectorii din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral au intervenit, în urma unei unei sesizări ce anunța deversare ilegală de apă, în Marea Neagră.

"În urma unei sesizări prin care am fost informați că prin intermediul unei conducte sunt deversate ape în Marea Neagră, de la fundația unei clădiri aflate în construcție, în stațiunea Mamaia, o echipă de inspectori din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral a intervenit prompt pentru a verifica aspectele semnalate.

Inspectorii au stabilit că societatea nu deținea acordul A.B.A.D.L. pentru evacuarea apei de epuisment în Marea Neagră. Pentru neconformitățile constatate, societatea a fost amendată cu 20.000 lei și au fost impuse măsurile de sistare a evacuării apei de epuisment în Marea Neagră și aducerea plajei la starea inițială. Din verificările ulterioare s-a constatat că societatea a dus la îndeplinire măsurile impuse în procesul verbal de constatare de la data controlului. Menționăm că apa de epuisment evacuată în Marea Neagră reprezintă apa provenită din pânza freatică.", au transmis reprezentanții A.B.A.D.L.

De asemenea, ABADL a mai sancționat în urmă cu câteva luni o societatea comercială care a efectuat săpături în profilul plajei cu un buldoexcavator fără a avea acte tehnico-juridice prevăzute de lege și fără să aibă dreptul să pătrundă cu un utilaj pe plajă.

Pentru săpăturile efectuate în profilul plajei și pentru intervenția unui utilaj pe plajă, firma a fost amendată cu 25.000 de lei și obligată să aducă plaja la starea inițială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6078 secunde