Constănțenii protestează împotriva construcțiilor abuzive

363
1
Constănțenii protestează împotriva construcțiilor abuzive - constructiiabuzive-1468336244.jpg

Articole de la același autor

Mâine, între orele 19 și 20.30, locuitorii din zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu vor participa la o manifestație de protest împotriva proiectului de construcție a două imobile de câte 6 etaje pe spațiul verde din fața blocului S6. Protestul se va desfășura la fața locului, în dreptul acelui spațiu verde situat la adresa din Constanța, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 183, lângă stația de autobuz Suceava, vis-a-vis de Parcul Tăbăcăriei, aproape de trecerea de pietoni.

"Sunt invitați să se alăture toți cei care sunt împotriva construcțiilor abuzive pe spațiile verzi și care sunt solidari cu cei direct afectați. Vineri, 15 iulie, începând cu ora 10, în sala de ședințe a Primăriei Constanța este organizată dezbaterea publică referitoare la acest proiect imobiliar. Constănțenii sunt chemați să își exprime punctul de vedere față de acest proiect imobiliar", a declarat avocatul Ion Stelian. 

Comentează știrea

bine
13 iulie 2016
...

oameni buni, ar fi bine sa chemati si televiziunea, televiziunile! Cu cat stiu mai multi oameni despre asta cu atat mai bine. Doar facand mare tam-tam poate mai salvam ceva din orasul asta aflat in coma.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0359 secunde