Contre în coaliţie pe majorarea salariului minim. Decizia luată azi în ședință

2366
Contre în coaliţie pe majorarea salariului minim. Decizia luată azi în ședință - contre-coalitie-salariu-minim-1716814057.jpg

Articole de la același autor

Coaliţia se reuneşte, luni, pentru a discuta despre majorarea salariului minim, anunţată de premierul Marcel Ciolacu după Consiliul Tripartit de săptămâna trecută, când scria pe Facebook că de la 1 iulie, salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut. Liberalii spun că nu au ştiut de această decizie, potrivit unor surse, astfel că subiectul se va afla pe agenda coaliţiei. 


Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, despre majorarea salariului minim, anunţată săptămâna trecută, că este o decizie luată pe data de 15 decembrie, în coaliţie şi nu îşi aduce aminte să fi fost altă decizie, scrie news.ro


Premierul Marcel Ciolacu a anunţa săptămâna trecută, după Consiliul Tripartit, că de la 1 iulie, salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut şi că se va menţine până la sfârşitul anului facilitatea acordată angajatorilor privind cei 200 de lei scutiţi de taxe.


”De la 1 iulie, salariul minim va creşte la 3.700 de lei brut. Totodată, vom menţine până la sfârşitul anului facilitatea acordată angajatorilor privind cei 200 de lei scutiţi de taxe. Suntem în direcţia corectă către implementarea salariului minim european”, a anunţat premierul, într-o postare pe Facebook.


Ulterior, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a fost întrebat la Euronews România dacă este sau nu o abordare populistă declaraţia făcută de premierul Marcel Ciolacu despre creşterea salariului minim.


”Nu am văzut-o, nu ştiu detalii despre ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu pot să comentez”, a afirmat Nicolae Ciucă.


El a fost întrebat dacă o asemenea declaraţie nu ar fi trebuit să fie făcută după consultarea în coaliţie.


”De regulă, toate aceste aspecte care au vizat decizii importante au fost discutate în coaliţie. Probabil că după întâlnirea cu Comisia Tripartită vom avea o discuţie şi în coaliţie”, a transmis liderul PNL.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1125 secunde