Proiect de lege:

Copiii de până la trei ani ar putea fi scoși de la întreținere

244
1
Copiii de până la trei ani ar putea fi scoși de la întreținere - copiiintretinere-1456671060.jpg

Articole de la același autor

Copiii de până la trei ani ar putea fi excluși din numărul persoanelor care plătesc cheltuielile cu apa, căldura sau gazul în cadrul asociațiilor de proprietari. Decizia ar putea fi luată dacă va fi aprobată o inițiativă legislativă depusă de un senator liberal.


Printre propunerile acestuia și extinderea termenului de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari afișate pe lista lunară de plată, de la cel mult 20 de zile calendaristice la un maximum de 30. În plus, inițiatorul consideră că includerea minorilor care au sub trei ani în numărul persoanelor care plătesc cheltuielile de întreținere ale locuinței și cheltuielile asociației de proprietari nu este justificată deoarece consumul realizat de aceștia se poate reflecta în contoarele de apă sau în consumul locuinței per ansamblu.


"În condițiile în care animalele mici de companie (pisici, căței etc.) nu sunt incluse în rândul consumului pe locuință sau apartament/persoană consider absurd să contorizăm cvasi-cheltuielile «provocate» de bebeluși pentru buna desfășurare a asociației proprietarilor de locuințe", susține senatorul Dragoș Luchian în expunerea de motive a inițiativei legislative. 


Comentează știrea

nicu
29 februarie 2016
campanie electorala

Asemenea aberatii nascute de intumericul din mintea acestor capuse care nu mai stiu cum sa tina de scaunele comode din parlament si camera deputatilor au loc doar in anii electorali. Cea mao elementara rezolvare ar fi marirea alocatiilor pentru copii, au spus ca nu se poate...ma intreb cum o sa aplice legea pentru copiii care locuiesc la sate sau in diverse institutii, ca sa nu fie acuzati de disvriminare.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Când plătiți mai puțin la întreținere
Pagina a fost generata in 0.5022 secunde