Cum poți scăpa de penalizările la taxele și impozitele locale neplătite

666
Cum poți scăpa de penalizările la taxele și impozitele locale neplătite - spitagentiafiscalanr312-1452535463.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au mai reușit în ultimii ani să-și plătească la zi taxele și impozitele locale și au acumulat penalizări pot scăpa de o parte importantă din datorie. Ei pot cere să li se șteargă trei sferturi din suma acumulată la penalizări, cu condiția însă să-și plă-tească impozitele și taxele la zi. 


Astfel, contribuabilii pot solicita anu-larea unei cote de 73,3 la sută din majorările de întârziere aferente obligațiilor de plată principale datorate bugetului local, restante la 30 septembrie 2015. "Persoanele fizice sau juridice care intenționează să beneficieze de această facilitate pot să depună o notificare cu privire la intențiile lor, la sediile SPIT sau la poștă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până cel mai târziu la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere. Ei trebuie să achite la zi toate obligațiile de plată principale, până la data de 31 martie 2016, precum și cota de 26,7 la sută din majorările de întârziere aferente, până pe data de 30 iunie 2016", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun.


Termenul limită pentru depunerea cererii de anulare a cotei de 73,3 la sută din majorările de întârziere până la data de 30 iunie 2016, inclusiv. Pentru mai multe detalii cu privire la procedura sus-menționată constănțenii pot accesa site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea "Legislație - Hotărâri ale Consiliului Local" sau link-ul http://www.spit-ct.ro/legislatie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7468 secunde