Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

223
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - vremea1-1394984919.jpg

Articole de la același autor

După un week-end cu vreme frumoasă, dar vânt puternic ne așteaptă o săptămână liniștită, cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă și mult soare. 
Astăzi, la Constanța, vremea este însorită și caldă. Cerul este variabil, cu soare. La ora 13,00 expiră informarea meteorologilor privind intensificările vântului, așa că vântul se va mai domoli și doar va adia ușor. Maxima termică va atinge 18 grade Celsius. Peste noapte se va însenina și termometrele vor indica minimum 9 grade Celsius.
Mâine se mai încălzește puțin, până pe la 19 grade și va fi vreme însorită, la fel ca și miercuri. Joi, 20 martie, temperaturile vor începe să scadă, pe fondul unui aer rece ce ajunge deasupra litoralului. Câțiva nori se vor arăta, dar mai mult noaptea și valorile termice se vor încadra între 11 și 17 grade. Vineri, sâmbătă și duminică, sunt anunțate temperaturi ceva mai mici, dar apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vom avea între 6 și 13 grade Celsius, dar va fi în continuare senin și însorit. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3194 secunde