De vineri RADET Constanța nu mai furnizează căldură

184
De vineri RADET Constanța nu mai furnizează căldură - caloriferul41-1366116350.jpg
Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța a decis ca începând de vineri, 19 aprilie 2013, să oprească furnizarea încălzirii în municipiul Constanța. 

"Decizia vine ca urmare a evoluției în creștere a temperaturilor exterioare dar și pentru că ne-am consultat atât cu Uniunea Asociațiilor de proprietari cât și cu alți consumatori. În aceste condiții, începând cu data de 19 aprilie 2013, RADET va furniza doar apă caldă de consum, în regim non-stop așa cum i-am obișnuit pe consumatorii noștri", explică purtătorul de cuvânt al RADET Constanța, Liliana Enache.

Și, cum, odată cu îmbunătățirea vremii, proprietarii de apartamente se preocupă și de lucrările de reparații ale propriei instalații de termoficare, RADET le recomandă să apeleze numai la agenți economici autorizați în domeniu, care pot garanta calitatea lucrărilor. Atragem atenția că, în cazul înlocuirii instalațiilor interioare, executantul trebuie să respecte configurația proiectată și să respecte diametrul interior al țevilor conform fișei tehnice a imobilului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4174 secunde