Elevii, tot mai implicați! Sute de copaci, plantați la Năvodari

165
Elevii, tot mai implicați! Sute de copaci, plantați la Năvodari - plantare6-1572003319.jpg
Primăria Orașului Năvodari a demarat campania "NĂVODARI, oraș VERDE".


Aproape 200 de elevi de la toate școlile gimnaziale din oraș au participat, astăzi, la o amplă acțiune de plantare desfășurată în mai multe locații din oraș.


Au fost plantați peste 420 de pomi, sub atenta supraveghere a echipei de la Serviciul Gospodărie Comunală. În total, peste 650 de pomi (pini, platani, paltini, arbori de mătase) au fost donați până în acest moment de către agenți economici din oraș.

Sub sloganul "Fiecare copac contează și, cu cât noi vom fi mai mulți, cu atât Năvodariul va deveni mai verde", campania "NĂVODARI, oraș VERDE" continuă și în luna noiembrie. În acest sens, Primăria reia apelul public către agenții economici să sprijine această campanie cu material dendrologic, precum și către toți locuitorii orașului să particie ca voluntari la acțiunile de plantare și, ulterior, de îngrijire.


Campania "NĂVODARI, oraș VERDE", organizată de Primăria Orașului Năvodari, își propune să mobilizeze întreaga comunitate locală, conștientizând impactul pe care omul îl are asupra mediului înconjurător, astfel încât moștenirea noastră pentru generațiile viitoare să fie un oraș sănătos și frumos.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.496 secunde