Exasperați de consumatorii de droguri: “Sparg uși, interfoane, au ajuns să își pună corturi”

318
1
Exasperați de consumatorii de droguri: “Sparg uși, interfoane, au ajuns să își pună corturi” - drogat2e1688131980242-1693669447.jpeg
Centrul orașului București este inundat de traficanți de droguri și de consumatori care desfășoară activități de vânzare și cumpărare în fața miilor de trecători și localnici. Poliția pare să fie pasivă și să nu ia măsuri pentru soluționarea acestei probleme, iar locuitorii se plâng că actele de violență au început să se înmulțească.


Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, Sorin Stoicescu, fostul șef al Aviației Civile din România, a dezvăluit că asociațiile de proprietari au inițiat o petiție pentru a aduce la cunoștința autorităților, prin intermediul unor înregistrări video, modul în care tinerii consumatori de droguri au început să ocupe blocurile din centrul Bucureștiului.


El indică că tineri consumatori de droguri încep să vandalizeze clădirile din centrul Bucureștiului.


Sorin Stoicescu a declarat că 14 asociații de proprietari strâng dovezi pentru autoritățile române privind incidentele de violență provocate de consumatorii de droguri în clădirile din București.
El a menționat că unul dintre acești indivizi l-a atacat cu o șurubelniță în scara blocului.


“Suntem obligați să ne ducem după ei și să știți că pentru mine, la vârsta mea, la 70 de ani, când te atinge o șurubelniță… e foarte dificil. Acești oameni au vrut să înfigă în mine o șurubelniță prin spatele meu, dar au nimerit în ușă pentru că m-am ferit. Vreau să vă spun că sunt capabili de multe altele”, a declarat Sorin Sotoicescu.


”Aseară au devalizat o mașină aici, în față, ne-au amenințat că-i tot gonim ca să păstrăm curățenie în acest perimetru. Am zis, hai, să strigăm la ei pe geam ca să plece pentru că vin, se așează aici. Ajunseseră să îşi facă şi corturi aici la fântâni”, a mai declarat Sorin Stoicescu.




Comentează știrea

fani
2 septembrie 2023
altfel de crime

Asa se intampla cand Parlamentul se umple de lepadaturi cu grija numai fata de pensiile lor speciale

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3359 secunde