Festivalul „Untold”, în toiul pregătirilor. Organizatorii se aşteaptă la un număr record de participanți

219
Festivalul „Untold”, în toiul pregătirilor. Organizatorii se aşteaptă la un număr record de participanți - untold3-1652183685.jpg
Au mai rămas doar trei luni până când se vor deschide din nou porțile unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, „Untold”. La acest moment, au precizat organizatorii, se lucrează de zor la pregătirea celei de-a șaptea ediții, care va avea loc între 4 și 7 august. Foarte important, aceasta este prima ediție post-pandemie, la care vor participa zeci de mii de fani din întreaga lume, ce se vor bucura împreună de libertatea și magia festivalului, fără restricții.

Pentru o organizare impecabilă, ca în fiecare an, organizatorii festivalului au avut în cursul zilei de marţi, 10 mai, o întâlnire de lucru, găzduită de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj, la care au participat autoritățile locale și naționale implicate în buna desfășurare a evenimentului. Aceştia au subliniat că în această vară așteaptă un număr record de participanți, ca la ediția aniversară din 2019, când 372.000 de oameni au pășit în tărâmul „Untold” în cele patru zile și patru nopți de festival. Ediția 2022 va fi una memorabilă și emoționantă, la care vor veni artiști în premieră în România, precum și artiști dornici să revină la unul dintre festivalurile lor preferate. Above & Beyond, Alok, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Hardwell, Kygo, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner Live, Steve Aoki, Tujamo și Vini Vici fac parte din cel mai bun line-up de festival din acest an. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3023 secunde