FOTO / Ziua cea mare! Modernizată şi reabilitată, Secţia Obstetrică-Ginecologie 1, de la Spitalul Judeţean Constanţa, îşi deschide uşile

794
Veşti bune vin dinspre Spitalul Judeţean Constanţa. Astăzi, secţia clinică Obstetrică-Ginecologie 1, care a fost recent reabilitată, îşi deschide uşile. 


Ce trebuie să ştim despre secţia Clinică Obstetrică Ginecologie I:


- renovată cu materiale şi tehnologii de ultimă generaţie
- compartimentată conform cerinţelor actuale
- secţia se află la etajul 7 şi ocupă 1700 mp
- 45 paturi distribuite în saloane cu două până la cinci locuri, toate dotate cu băi proprii
- uşile sunt rezistente la foc




"Acest proiect a venit cu o multitudine de provocări şi, uitându-mă în urmă, pot spune că s-a muncit enorm, având în vedere că lucrările au început în toamna anului trecut. O astfel de lucrare implică şi zonele adiacente, nu vă imaginaţi că şantierul s-a limitat la etajul 7. Pe parcurs, a fost nevoie să intervenim atât la etajele inferioare cât şi la cele superioare", a declarat managerul SCJU Constanța, ec. Ionuţ Cornel Ionescu. 


"Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în finalizarea acestui proiect, tuturor celor care ne-au sprijinit, pacientelor noastre care au înţeles şi acceptat situaţia, la fel şi personalului medical care şi-a desfăşurat până acum activitatea într-un spaţiu relocat şi nerenovat. Siguranţa pacienţilor şi serviciile medicale de calitate sunt prioritatea noastră, iar ceea ce am reuşit acum reprezintă un pas important din misiunea pe care ne-o asumăm în perioada următoare", a spus Sorin Ciutureanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al SCJU Constanţa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1239 secunde