GRILL FEST LA CONSTANŢA / Artişti de top, barbecue şi distracţie din plin, timp de trei zile

1340
GRILL FEST LA CONSTANŢA / Artişti de top, barbecue şi distracţie din plin, timp de trei zile - untitled-1682062204.jpg

Articole recomandate

„Hello, May!” Cum am putea întâmpina cel mai bine luna mai, dacă nu printr-o super petrecere?


Pentru prima dată în România, la Constanța, va avea loc cea mai nouă experiență de barbecue și muzică, GRILL FEST, un eveniment care va reuni cei mai cunoscuți chefi, cele mai relevante branduri din industria cărnii și cei mai îndrăgiți artiști din industria muzicală.


Plaja Reyna din Constanța va întâmpina, între 29 aprilie și 1 mai, zeci de mii de iubitori de barbecue, dar și de muzică, pentru că artiști de top vor urca pe scena evenimentului și vor crea o atmosferă de neuitat.


Programul celor 3 zile este următorul:


- sâmbătă, 29 aprilie: Spike și DJ Project


- duminică, 30 aprilie: Carla’s Dreams, Manuel Riva și Partydul Kiss FM


- luni, 1 mai: Smiley și AlbWho


Printre chefii care vor bucura publicul Grill Fest cu performance-uri speciale și acțiuni inedite se numără Orlando Zaharia, Iulian Olaru, Chef Manole, Alin Barabancea, Goran Milosevici, Mao, dar și Smokereală, D’ale Porcului și Frăția Ceaunelor.
Participanții la Grill Fest vor putea beneficia de activități sportive susținute de antrenori, sfaturi de nutriție de la specialiști în domeniu, concursuri pentru copii într-o zonă specială dedicată lor (kids area cu dulciuri, locuri de joacă și face make-up), dar și o zonă cu accesorii pentru grătar și produse specializate, standuri de barbecue și zonă de lounge.


Grill Fest este un eveniment organizat de Primăria Constanța și Carnexpo, susținut de Kiss FM și prezentat de Marian Soci.
Intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4023 secunde