În căutarea unui loc de muncă? Iată care sunt opțiunile

312
În căutarea unui loc de muncă? Iată care  sunt opțiunile - incautarea-1452269895.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii aflați în căutarea unui loc de muncă vor putea beneficia, după data de 15 ianuarie, de consiliere și informare în ceea ce privește un loc de muncă. Potrivit reprezentanților AJOFM Constanța, de la jumătatea acestei luni se va aproba planul de cursuri de formare profesională pentru anul 2016.

"Ca în fiecare an, am pregătit o serie de cursuri de pregătire profesională pentru constănțenii aflați în căutarea unui loc de muncă. Așteptăm ca planul de cursuri pe care l-am realizat să primească aprobarea după 15 ianuarie, moment în care vom demara înscrierea la cursuri. Programele de formare profesională asigură, conform legii, inițierea, calificarea, recalificarea, perfecționarea și specializarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă.

Formarea profesională a acestora se face ținându-se seama de cerințele de moment și de perspectivele pieței muncii și în concordanță cu opțiunile și aptitudinile individuale ale persoanelor respective. Formarea profesională se realizează prin cursuri, stagii de practică și specializare, precum și alte forme, în condițiile legii.

Totodată, constănțenii care își caută un loc de muncă pot beneficia și de informare și consiliere profesională", a precizat Adelina Vlad, purtătorul de cuvânt al AJOFM Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2565 secunde