Incident petrecut în Techirghiol: un copil a fost la un pas să cadă în canalizare!

172
Incident petrecut în Techirghiol: un copil a fost la un pas să cadă în canalizare! - incident-techirghiol-2-1686569714.jpeg

Articole de la același autor

Luni, în jurul orei 12:00, în localitatea Techirghiol, pe strada „Nicolae Bălcescu”, un copil a fost la un pas să cadă într-o gură de canalizare. La momentul acela, gura de canalizare era acoperită cu scânduri și putea pune viața în pericol oricui trecea pe acolo. Din fericire, copilul a fost salvat în timp util de un trecător și nu a pățit nimic. A fost o întâmplare de câteva secunde.

În urma incidentului, Primăria Techirghiol a făcut sesizări ca gura de canalizare să fie acoperită conform normelor în vigoare, iar problema a fost rezolvată, într-un final. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Techirghiol, Robert Nenciu, ne-a spus că Direcția de Gospodărie din cadrul Primăriei a acoperit gura de canalizare în decurs de două ore de la petrecerea incidentului.

Evenimentul, care a avut, de data aceasta, un final fericit, ar putea fi învățare de minte pentru autoritățile competente care trebuie să ia mai mult în considerare siguranța cetățenilor. Pentru a nu mai exista incidente, măsurile trebuie luate cât mai curând!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3992 secunde