Îți dorești să lucrezi în străinătate? Iată câte locuri de muncă sunt disponibile

110
Îți dorești să lucrezi în străinătate? Iată câte locuri de muncă sunt disponibile - joburi-eures-1717949304.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ANOFM anunță că angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 235 de locuri de muncă vacante.

În Norvegia sunt disponibile 90 de locuri de muncă pentru muncitori în acvacultură, mecanici de autovehicule sau camioane, sudori/montatori, mecanici motoare, vopsitor auto, tinichigiu auto și mecanic auto. În Finlanda sunt disponibile 70 de locuri pentru muncitori necalificați în agricultură, în Letonia 30 de locuri de muncă pentru sudori, în Germania 27 de locuri de muncă pentru muncitori producție, sudori, tehnicieni electroniști.

În Malta sunt disponibile zece locuri de muncă de proiectant inginer mecanic, manageri dezvoltare afaceri și bucătar. În Italia cinci locuri de muncă pentru fizioterapeuți, asistenți sănătate/infirmieri, asistenți medicali, iar în Olanda sunt trei locuri de muncă de șofer autobuz.

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro/EURES”, informează reprezentanții ANOFM.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3371 secunde